The 12 Worst Types Sex Accounts You Follow on Twitter

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

image

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si specialitate magazine dati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este de fapt important sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o uriasa suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru Resurse aditionale aplicatii Moxie este maxim in discretie.